Székesfehérvár, Mező 2

Egyik legkedvesebb és leggyakrabban használt siklóernyős helyszínünk Székesfehérvár, ahol egy a város melletti rétről szállunk fel csörlő segítségével. 
(Az Alsóvárosi réten 2022 szeptemberében elindult építkezés és fásítás miatt 2 mezővel arrébb költöztünk, ahol így még hosszabb pályán, még magasabbra repülhetünk)

A hely egyedülőllóságának köszönhetően, miután beülőnkhöz csatoltuk a startot segítő csörlőkötelet, egy percen belül máris elkezd szemünk elé tárulni a csodás látvány, amit Székesfehérvár városképe, a Velencei tó és tiszta időben a Balaton is gazdagít. S mi ebben gyönyörködhetünk 3-400 méter magasban ücsörögve, biztonságos tandem siklóernyőnk alatt lógva.

A Székesfehérvári csörlős starthely nem csak a tandem utasaink kedvelt helyszíne, hanem szóló pilótáink és növendékeink kedvelt gyakolóhelye és távrepülős kiindulóhelye is. Így itt szinte mindig zajlik az élet és mindig van valaki a levegőben, amikor kint vagyunk. :)

Az alábbi szuper videót az Alsovárosi réten készítettük: Pár a párban ;) Egyszerre emelkedett levegőbe tandemmel a fiatal párosunk.

A videó alatt a helyszinre jutást segítő Google térkép található.